Атопічний дерматит: поради батькам

06 березня 2020

Атопічний дерматит: поради батькам

Пропонуємо вам ознайомитися з робочим варіантом методичних рекомендацій під назвою «Атопічний дерматит: поради батькам». Методичні рекомендації призначені для батьків дітей, які страждають на атопічний дерматит.

У пропонованому виданні «Атопічний дерматит: поради батькам» представлені деякі клінічні особливості, перебіг, питання гіпоалергенної дієти та нутриціології, заходи профілактики та сучасні методи догляду за сухою, проблемною шкірою з елементами зовнішньої терапії при атопічний дерматит, здебільшого у дітей.

 

Посібник у вигляді корисної інформації і порад призначене для майбутніх або вже відбулися батьків, бабусь, дідусів і близьких родичів дітей, які страждають на атопічний дерматит, для самих пацієнтів, які страждають на цю недугу. Не менш цікаво для лікарів дерматовенерологів, педіатрів, алергологів, гастроентерологів, імунологів, сімейних лікарів, лікарів-інтернів зазначених спеціальностей, студентів старших курсів медичних факультетів ВНЗ, але переважно розраховане на масову читацьку аудиторію.

Даний посібник підготували:

Радіонов В. Г. - Заслужений лікар України, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри дерматовенерології ГЗ «Луганський державний медичний університет», головний лікар Луганського обласного шкірно-венерологічного диспансеру, головний дерматовенеролог Головного управління охорони здоров'я Луганської облдержадміністрації.

Літус А. І. - доктор меднаук, професор кафедри дерматовенерології НМАПО ім. П.Л.Шупика, головний позаштатний спеціаліст МОЗ України зі спеціальності «Дерматовенерологія», директор ТМО «Дерматовенерологія», м.Київ.

Завантажити книгу